Anwood?

Ari Nieminen

AnWood on vuonna 2014 perustettu puusepän töihin erikoistunut yhden miehen yritys Ylivieskasta.

Vuonna 2014 perustettu yritykseni on erikoistunut puusepän töihin nyt neljän viime vuoden ajan. Olen paljasjalkainen ylivieskalainen, jolla on takanaan pitkä ura asiakaspalvelun parissa, mutta puusepäntyöt ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Yritykseni valmistaa käsityönä laadukkaita massiivipuutuotteita, kuten leikkuulautoja, kulhoja ja puulautasia, juuri sinun toiveidesi mukaan. Tavoitteenani on valmistaa yksilöllisiä puutuotteita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että kauniita.

Rakastan puutöitä ja teen niitä rakkaudesta lajiin. Käsillä tekeminen tuo minulle valtavasti iloa, ja haluan, että se näkyy myös valmiissa tuotteissa. Kun teen kaikki työvaiheet itse, voin varmistaa jokaisen tuotteen korkean laadun ja yksilöllisyyden.

Valmistan kaikki tuotteet laadukkaasta massiivipuusta, mikä takaa niiden kestävyyden ja ajattoman kauneuden. Oli kyseessä sitten leikkuulauta, erikoislautanen tai koriste-esine, jokainen tuote on ainutlaatuinen ja tehty asiakkaan toiveiden mukaan. Haluan, että jokainen asiakas tuntee, että häntä kuunnellaan ja että hänen toiveensa otetaan huomioon.

"Puutuotteita jotka puhuvat puolestaan" kuvastaa toimintani ydintä: valmistan intohimolla ja suurella rakkaudella laadukkaita tuotteita, jotka ovat käytännöllisyydessään ja kauneudessaan vertaansa vailla.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva tuote!

- Ari

Ota yhteyttä